De jongen achter onze apparaten.

Wie zijn wij?

Hiernaast zie je mij, Laurens, eigenaar van Van den Berg Technologie. Ik zet me iedere dag in om ervoor te zorgen dat de bol.com bestellingen worden verzorgd, de webshop bestellingen tevens op tijd de deur uit gaan en jij op tijd voorzien wordt van goede computerhulp. Best een klus, maar wel ontzettend leuk. Daarnaast zorg ik ervoor dat er op tijd geantwoord wordt op de servicevragen. Voor je 't weet glipt er eentje tussendoor. Daarvoor schakel ik echter geregeld andere vakbekwame toppers in, hoor. Zo houden we het contact lekker scherp. Zullen we het hieronder even over onze producten hebben?

Refurbished toestellen

Het zal niet de eerste keer zijn dat je dit hoort: van de aarde hebben we maar één exemplaar. Toch lijken we het erg lastig te vinden aan die beperking handen en voeten te geven. Want, laten we even eerlijk zijn: die markt voor mobiele telefonie is zo duurzaam niet. Toch maken we er allemaal gebruik van. Niet alleen veroorzaakt dit veel afval tijdens het productieproces, ook komt er CO2 vrij, waarvan wordt gedacht dat het de oorzaak kan zijn van de temperatuurstijging van de afgelopen decennia.

Van den Berg Technologie probeert, klein dat ze is, mee te helpen aan de groene ontwikkeling van refurbished en tweedehands toestellen. Het ontzettend grote voordeel dat deze apparaten biedt ten opzichte van haar nieuwe voorgangers, is de bespaarde afvalhoeveelheid en CO2-uitstoot. Al die handschoentjes, al die piepschuimen tussenverpakkingen, al die plastic wraps om de doosjes heen, terwijl ze ook nog eens verpakt zullen worden door de uiteindelijke verkoper: je koopt een apparaat waarbij dit stadium niet meer nodig is om 'um bij de klant te brengen. Het produceren van het toestel is namelijk al lang achter de rug. Het enige wat nog moet gebeuren, is het systematisch en zorgvuldig klaarmaken voor de volgende gebruiker, mogelijk met een reparatie, om deze blij te maken met een duurzaam apparaat. 

Sinds 2019 verkoopt de eigenaar Laurens van den Berg deze apparaten succesvol aan allen uit de regio. Sinds begin 2020 is de eerste stap gezet om dit op te schalen naar een landelijk niveau - iets wat met zulke uitgebreide service best spannend kan zijn. Vandaar dat we daar even voor nodig hadden. Maar eind 2020 is het gelukt een webshop neer te zetten waarvan toestellen kunnen worden besteld vanuit alle windstreken van het mooie Nederland: duurzaam, netjes verzorgd en natuurlijk met een betere service dan waar dan ook. Dát is waar wij voor staan.

Andere diensten

Naast de verkoop van mobiele telefoons voorzien wij deze natuurlijk van accessoires, die je hier kunt bestellen, en richten wij ons op twee andere takken binnen de technologie branche, en wel computerhulp en iPhone reparaties

 

Accessoires

De verkoop van accessoires kan bij geen enkele smartphone verkoper ontbreken. We proberen de voorraad groot genoeg te houden maar met name op een lage prijs te focussen. Dit doen we express niet bij de apparaten zelf (lees daarover meer op de pagina van onze servicepas), maar omdat accessoires nou eenmaal een stuk minder service vereisen, kunnen we hier ook een veel lagere prijs voor rekenen. Zo bent u dus voorzien van een betaalbare extra bij uw vaste telefoonverkoper!

Computerhulp

Computerhulp is in een tijd waarin we in een rap tempo digitaliseren natuurlijk onmisbaar. Op de pagina over onze computerhulp op locatie vind je een beschrijving van alle soorten apparaten die voor deze betaalbare dienst in aanmerking komen.

Reparaties

Als laatst bieden wij ook iPhone reparatie aan. Je snapt, als je ze zelf verkoopt, moet je natuurlijk ook weten hoe ze in elkaar zitten. Uit die must ontstond vanzelf het idee het repareren ook maar gewoon voor anderen te doen. Zo kunnen wij weer wat meer met onze mogelijkheden en heb jij weer een onbeschadigd scherm!

Onze partners

© 2021

Van den Berg Technologie is een Nederlandse onderneming.

Door actie te ondernemen aan de hand van deze website, gaat u akkoord met het

Verkoopbeleid en de Algemene Voorwaarden.

iPhone, iPad en Apple zijn trademarks van Apple Inc.