Ontwerp zonder titel - 2021-04-17T193906

Wat is VDB?

VDB is de verbindende factor tussen 5 handelsnamen. Ten eerste VDB Technologie, het bedrijf waaraan de andere handelsnamen gekoppeld zijn en van waaruit de social media content wordt verspreid. Op de website van VDB Technologie vind je vooral informatie over de verschillende takken binnen VDB en kun je het verhaal lezen over het ontstaan van het bedrijf.

VDB Refurbished is de volgende in de rij. Hier focussen we massaal op duurzaamheid. En, ook bij VDB Refurbished is duurzaamheid geen stopwoordje. Klanten die een telefoon kopen bij VDB Refurbished kunnen namelijk gebruik maken van een eigen digitale service die ze in hun account kunnen aanvragen. Daarmee hebben ze niet alleen 2 jaar lang garantie op hun toestel, maar ook 1 jaar gratis online computerhulp en nog veel meer. Vanwege het feit dat de apparaten refurbished zijn, is er een geen extra CO2 voor vrijgekomen en omdat de telefoons vaak al een deel van hun waarde verloren zijn, kunnen wij ze voor een veel aantrekkelijker tarief aanbieden. Bij de telefoons leveren we natuurlijk accessoires. Niet alleen voor toestellen die je bij ons koopt, trouwens.

Dat doen we namelijk via VDB Accessoires. Op deze website zijn bijna 20.000 telefoon hoesjes te vinden. Daarnaast hebben wij een breed aanbod kabels, tablet hoezen en screenprotectors. Alles wat voor 19:00 besteld is, wordt dezelfde dag nog op de bus gedaan voor je. Zo kun je direct profiteren van je nieuwe gadget. 

Als toevoeging op de productgroepen die VDB Technologie al had, is ook VDB Internet in het leven geroepen. Via VDB Internet leveren wij routers aan bewoners van de studentencampus Uilenstede. Het gaat hier om refurbished routers, duurzaam dus. Uiteraard altijd met gratis ethernet-kabel geleverd. En woon je op Uilenstede? Komen we hem gratis voor je bezorgen. 

En als laatste is daar VDB Computerhulp. Eigenlijk komen wij met VDB Computerhulp van pas bij alle problemen rondom computerapparaten. Wi-Fi verbindingen, het leren van een nieuw apparaat. het instellen van een e-mail account en ga zo maar door. Door onze ervaring met de verkoop van de apparaten is de interesse en kunde op het gebied van smartphones en computers namelijk snel toegenomen en het biedt ook direct een (betaalbare) toevoeging aan ons al bestaande aanbod.

Kortom: