Servicepas

Met uw eigen servicepas heeft u toegang tot de service die u als klant verdient. Deze unieke kaart geeft u toegang tot een jaar lang online hulp bij vragen over uw nieuwe telefoon. Werkt iets niet zoals u dat wilt? Laat het zoeken op internet maar zitten. Daar heeft u voortaan ons voor. Stuur simpelweg een e-mail, WhatsApp-bericht of bel ons. Wij gaan voor u aan de slag.

 

Heeft u problemen bij het instellen van uw nieuwe apparaat? Dan wordt het gebruiken natuurlijk lastig, dat snapt iedereen. Wij ook. Daarom krijgt u met deze pas recht op hulp bij het installeren van uw nieuwe apparaat. Dan is dat ook meteen achter de rug. 

 

Alsof dat nog niet genoeg was, krijgt u ook drie maanden garantie op uw apparaat. Want zeg nou eerlijk, hij moet het wel blijven doen. U heeft hem niet voor niets gekocht.

-

De servicepas van Van den Berg Technologie ontvangt u gratis bij aanschaf van een tweedehands iPhone. Doe er uw voordeel mee!

Als u van één van de bovenstaande zaken gebruik wilt maken, kunt u via de contactpagina contact met ons opnemen. Wij adviseren uw servicenummer bij de hand te houden.

Bent u hier voor de voorwaarden? Alles is te vinden in onze Algemene Voorwaarden.

© 2020

Van den  Berg Technologie is een Nederlandse onderneming.

Door actie te ondernemen aan de hand van deze website, gaat u akkoord met de het

Verkoopbeleid en de Algemene Voorwaarden.