Quicks

Hoe maak, reset en beheer ik wachtwoorden? ​

Bestel dit product nu voor slechts €7,95! (inclusief 21% BTW)

Hoe vaak drukt u op 'Wachtwoord vergeten'?

Hoe vaak gebruikt u hetzelfde wachtwoord?

Waar heeft u alle wachtwoorden netjes opgeslagen?

Als u het bij die drie vragen al heet krijgt, bent u niet voldoende beveiligd tegen hackers en tegen veiligheid emergencies. Dat geeft niet, want wij hebben de oplossing. Dit PDF-bestand bevat allerlei tips op het gebied van online beveiliging: van zakelijke wachtwoorden tot manieren om deze te bewaren. 

Schermafbeelding 2020-07-03 om 13.09.28.

Direct na bestellen beschikbaar!

Schermafbeelding 2020-07-03 om 13.27.59.

20 - 30 minuten leestijd

Schermafbeelding 2020-07-03 om 13.43.00.

Inclusief Full HD videomateriaal ter ondersteuning

Als u benieuwd bent geraakt,

neem dan gerust even een kijkje.

Kort maar krachtig.

Eén van de meest kostbare dingen in de wereld is tijd. Dat was exact wat wij in gedachten hielden bij het ontwikkelen van dit product. Problemen oplossen met een Quicks™ boekje is precies even doeltreffend als computerhulp aan huis, maar dan een stuk sneller! En omdat u zelf kiest wanneer u de video kijkt of het boekje leest, kiest u het moment dat het beste in uw agenda past!

Scherp videomateriaal met handige tips.

Meer waard dan wat u betaalt.

De Quicks™ boekjes zijn het resultaat van simpel redeneren: hoe lossen we een probleem zo snel, makkelijk en voordelig mogelijk op? De kennis die u binnen een half uur met dit boekje opdoet, kost u in tegenstelling tot een reguliere computerhulp slechts een paar euro.

Niet iedereen is van nature een lezer en dat is volstrekt logisch. Het zou daarom ook oneerlijk zijn als ons product alleen zou bestaan uit een getypt PDF-bestand, nietwaar? Klopt. Daarom bevat ieder boekje een Full HD video die exclusief gemaakt is voor de lezers van de Quicks™ Guide!