Quicks

Hoe maak ik een iPhone back-up?

Bestel dit product nu voor slechts €4,95! (inclusief 21% BTW)

Of u nou een reparatie wilt laten uitvoeren, of in het algemeen veilig om wil gaan met de gegevens van uw telefoon: het maken van een back-up is een essentiële skill voor iedere iPhone gebruiker. Omdat er altijd wel iets fout kan gaan (vallen, zinken, stelen, vernieling, enzovoorts) is een recente reservekopie nooit weg. Hoe u deze op de juiste manier maakt, leest u in dit boekje.

Direct na bestellen beschikbaar!

10 minuten leestijd

Inclusief Full HD videomateriaal ter ondersteuning

Als u benieuwd bent geraakt,

neem dan gerust even een kijkje.

Kort maar krachtig.

Eén van de meest kostbare dingen in de wereld is tijd. Dat was exact wat wij in gedachten hielden bij het ontwikkelen van dit product. Problemen oplossen met een Quicks™ boekje is precies even doeltreffend als computerhulp aan huis, maar dan een stuk sneller! En omdat u zelf kiest wanneer u de video kijkt of het boekje leest, kiest u het moment dat het beste in uw agenda past!

Scherp videomateriaal met handige tips.

Meer waard dan wat u betaalt.

De Quicks™ boekjes zijn het resultaat van simpel redeneren: hoe lossen we een probleem zo snel, makkelijk en voordelig mogelijk op? De kennis die u binnen een half uur met dit boekje opdoet, kost u in tegenstelling tot een reguliere computerhulp slechts een paar euro.

Niet iedereen is van nature een lezer en dat is volstrekt logisch. Het zou daarom ook oneerlijk zijn als ons product alleen zou bestaan uit een getypt PDF-bestand, nietwaar? Klopt. Daarom bevat ieder boekje een Full HD video die exclusief gemaakt is voor de lezers van de Quicks™ Guide!

© 2020

Van den  Berg Technologie is een Nederlandse onderneming.

Door actie te ondernemen aan de hand van deze website, gaat u akkoord met het

Verkoopbeleid en de Algemene Voorwaarden.