Zoeken

VDB Nieuwsbrief mei 2021

2 minuten leestijd

Je leest op dit moment onze allereerste nieuwsbrief. In deze maandelijkse update willen we je graag op de hoogte brengen over welke ontwikkelingen er zijn binnen de verschillende VDB-takken die momenteel actief zijn.


Samenvatting vooruitblik mei 2021

Online marktpenetratie duidelijk zichtbaar op Google

Website aanpassingen VDB Technologie

VDB Internet op stoom brengen

Resultaten marktonderzoek VDB Refurbished


Online marktpenetratie duidelijk zichtbaar op Google


Een verandering van onze bedrijfsnaam nam de nodige onhandigheden met zich mee. Niet alleen moesten uiteraard alle productgroepen een eigen website krijgen, maar ook moesten die websites en handelsnamen weer allemaal naamsbekendheid vergaren. Da's best lastig.


Gelukkig zien we op Google al de eerste resultaten verschijnen. Zoek je op één van onze handelsnamen op Google Afbeeldingen, staan we bijvoorbeeld flink in de spotlights. Vet!


Ons doel is om niet alleen met onze handelsnamen, maar ook met onze afkorting VDB op internet bekend te raken. Onze bedrijfsnaam wordt namelijk relatief vaak afgekort in onze reclame-uitingen. Maar die afkorting, VDB, wordt natuurlijk ook door anderen gebruikt. We hopen hier langzaamaan dit jaar goed tussen te komen. Spannend!


Website aanpassingen VDB Technologie


Een wat kleinere update, maar toch leuk om te nemen. In mei wordt namelijk ons ondernemersverhaal iets aangepast. Dit omdat het op die manier net iets beter duidelijk kan worden waarvoor we staan en vooral hoe ons ondernemersverleden hieraan bij heeft gedragen.


VDB Internet op stoom brengen


Onze student-ondersteunende tak VDB Internet komt steeds meer op stoom. Er is recentelijk overleg gepleegd met een mede-ondernemer om te kijken hoe we eerst een heel aantal bewoners van studentencampus Uilenstede kunnen helpen. Dat is immers waarom we ons voor de verkoop juist op de campus richten. Daarnaast wordt binnenkort de web-pagina voor de router verkoop min of meer gelijk aan de huisstijl van de andere takken, zoals die van VDB Refurbished - maar uiteraard dan in knalgeel!


Resultaten marktonderzoek VDB Refurbished


Wat zijn we hier ongekend blij mee, zeg. Een flink aantal mensen heeft de enquete over VDB Refurbished intussen al ingevuld en daardoor hebben wij van veel klanten en volgers te horen gekregen wat hen zou storen bij refurbished producten en waar ze juist naar op zoek zijn. Zo kunnen wij onze diensten hier nog veel beter op aansluiten dan nu. De eerste aanpassingen zijn al zichtbaar op de website en daar komen er de aankomende maand nog meer bij!


Wil jij nog meer van ons weten of ondertussen op de hoogte blijven?

Volg ons dan op Instagram en Facebook14 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven