Zoeken

VDB Nieuwsbrief juni 2021

3 minuten leestijd

Welkom terug bij alweer de tweede nieuwsbrief van VDB Technologie! In deze maandelijkse update willen we je graag op de hoogte brengen over welke ontwikkelingen er zijn binnen de verschillende VDB-takken die momenteel actief zijn.


Samenvatting vooruitblik juni 2021


Concept VDB Accessoires op de schop


Eigenlijk heeft iedere VDB-tak iets onderscheidends. Onze refurbished iPhones worden geleverd met een betere service dan nieuw. Niet iets wat we uit onze duim zuigen, maar waar we bijvoorbeeld een afgesloten Quicks™ platform voor hebben gebouwd. Onze computerhulp komt eraan in abonnementsvorm en is i.c.m. VDB Refurbished soms zelfs gratis! Onze routers via VDB Internet zijn duurzaam en mega betaalbaar, een ideale koop voor moderne studenten. Maar onze accessoires-tak is niet zo specifiek. We zijn hard aan het werk om dit onderdeel van het bedrijf dus beter aan te laten sluiten op het unieke karakter van de andere bedrijfsonderdelen. Stay tuned door ons op Instagram te volgen!


Bezoek brengen aan leverancier Forza voor VDB Refurbished


Voor onze refurbished tak VDB Refurbished bestellen we met gepaste trots bij onze leverancier Forza. Forza biedt kwalitatief goede apparaten met 2 jaar garantie en daar zijn klanten positief over te spreken. Vanwege de Covid-19 maatregelen is onze samenwerking via Microsoft Teams bevestigd, maar de eerste week van juni gaan we fysiek bij ze langs op onder andere de verkoopafdeling en om met onze vaste contactpersoon Jowan van Bavel bij te praten. Wij hebben er zin in!


Ondernemer Laurens in de krant en geïnterviewd door VU-magazine


Onze eigenaar Laurens van den Berg heeft samen met Jardo Stammeshaus van Liion Power een leerzaam artikel geschreven dat in de eerste week van juni in de (papieren en digitale) krant komt! Het stuk gaat over het slechter worden van een batterij en hoe je dit door bewust omgaan met je apparaat voorkomt. Lees het stuk hier.


Daarnaast heeft het universiteitsblad van de Vrije Universiteit Amsterdam Laurens geïnterviewd. Ook dit stuk verschijnt in juni op de website van AdValvas waarin Laurens vertelt over studeren en ondernemen.


Terugkerende klanten VDB Refurbished blijven toenemen


We zijn blij om te vertellen dat de omzet van terugkerende klanten langzaam steeds verder toeneemt. Wij vermoeden dat dit met name te maken heeft met de garantie die rust op de apparaten die VDB Refurbished verkoopt. Hierdoor raden mensen elkaar de toestellen nog sneller aan en zie je dat steeds meer families langzaam voor ieder nieuw apparaat bij ons aankloppen. Het is echt prachtig om te zien dat wij hen mogen helpen. We voelen ons er echt door vereerd. Toppers: bedankt!


Dat was de nieuwsupdate voor deze maand. Geniet je van het eindelijk beter wordende weer?

Dan zien we je terug bij de volgende blog.


Wil jij nog meer van ons weten of ondertussen op de hoogte blijven?

Volg ons dan op Instagram en Facebook38 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven