Zoeken

VDB Nieuwsbrief juli 2021


Welkom terug bij alweer de tweede nieuwsbrief van VDB Technologie! In deze maandelijkse update willen we je graag op de hoogte brengen over welke ontwikkelingen er zijn binnen de verschillende VDB-takken die momenteel actief zijn.


Samenvatting vooruitblik juni 2021

  • Nieuwe Apple iPad 2020 toevoegen aan het VDB Refurbished assortiment

  • Apple iPad Air 2020 toevoegen aan het VDB Refurbished assortiment

  • Minder goed telefonisch bereikbaar in de week van maandag 5 juli

  • Oudste iPhones van VDB Refurbished langer ondersteund!

Nieuwe Apple iPad 2020 toevoegen aan het VDB Refurbished assortiment


Ieder jaar weer brengt Apple een vernieuwde iPad uit. Die standaard iPad hoeft vaak nog niet eens zo duur te zijn, maar feit is dat het voor de meeste mensen nog steeds een grote investering is. Goed nieuws dus, want de iPhone van vorig jaar, 2020 dus, wordt binnenkort al aan ons assortiment toegevoegd! Er wordt hard gewerkt bij onze gecertificeerde leverancier om zo spoedig mogelijk kwalitatieve en duurzame apparaten op te leveren, en dan kunnen wij starten met de verkoop!


Apple iPad Air 2020 toevoegen aan het VDB Refurbished assortiment


Wow, is 'ie er al! Ja, de kleurrijke iPad Air 2020 is intussen beschikbaar bij onze leverancier en dat betekent dat hij in juli op onze webshop verschijnt. Top! Deze elegante krachtpatser is maar liefst 10.9 inches groot, maar het formaat blijft binnen proporties: het scherm rijkt tot de rand van het apparaat. Dat ook dit apparaat nu refurbished beschikbaar is, maakt het een perfecte gelegenheid je oude apparaat te upgraden met deze versie. Zeer recent en toch flink afgeprijsd: top!


Minder goed telefonisch bereikbaar in de week van maandag 5 juli


Onze eigenaar Laurens van den Berg is vanaf zaterdag 3 juli een tijdje niet in Nederland vanwege het aanvangen van de zomervakantie. Omdat hij het meerendeel van het klantcontact doet, kunt u rekenen op een iets minder goede bereikbaarheid. Dit zal ongeveer 1 week duren.


Oudste iPhones langer ondersteund met allernieuwste software!


Eén van de redenen die mensen vaak geven om een nieuwe iPhone of iPad aan te schaffen, is het feit Apple's lange software-ondersteuning van 5 jaar. Je kunt hierdoor een lange tijd volledig veilig van jouw nieuwe Apple-device gebruiken. Nou komt 't goede nieuws: normaal zouden de iPhone SE 2016 en iPhone 6s-serie niet meer de nieuwste update krijgen, maar dat is niet het geval! Ook zij zullen de iOS15 update ontvangen. Top hè! Koop jouw up-to-date refurbished iPhone nu bij VDB Refurbished


Wil jij nog meer van ons weten of ondertussen op de hoogte blijven?

Volg ons dan op Instagram en Facebook12 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven