Zoeken

Computerhulp aan huis: de 3 belangrijkste voordelen

Ach, hulp aan keukentafel, wie wil dat nou niet? Het zal je verbazen dat veel mensen het toch een gek idee vinden. En terecht! Je huis is niet voor niets jouw huis en dat is voor jou een vetrouwelijke plek. Toch is het wel één van de allerbeste plekken om geholpen te worden. Waarom dat precies is, leggen we je uit in deze blog.

Voordeel nummer één: alles is letterlijk en figuurlijk ''precies zoals je thuis gewend bent''


De valkuil bij leren is er één die niet verschilt bij computerhulp: je kunt nog zo wijs kijken, maar als je het zelf moet doen, moet je het ook echt zelf kunnen. Veel klanten voelen zich echter op algemene plekken toch niet helemaal op hun gemak. Vergelijk het maar met een bezoekje aan de supermarket: waar voel je je meer in je comfort zone, thuis, of achter de kassa? En hoewel je normaal gesproken natuurlijk ''alleen leert als je buiten je comfort zone gaat'', is het bij computerhulp wel zo dat je je even goed moet focussen op het probleem dat je samen met de specialist oplost. Als je het probleem zelf namelijk achteraf weer een keer tegenkomt, is het prettig als je begrijpt wat wij voor je gedaan hebben. Als je dan goed gefocust was, kom je veel verder dan wanneer je niet op je gemak was.


Voordeel nummer twee: verbindingen en aansluitingen wijken niet af


Dit is er vooral eentje voor PC's. Er zijn klanten die maar wat graag hun gehele computerkast loskoppelen en zonder moeite met de PC onder hun arm een ICT-zaak binnenlopen als ze een probleem hebben. De subtitel geeft al een beetje weg wat er hier echter wel op de loer ligt: andere verbindingen en aansluitingen. Bij zaken als een defecte Wi-Fi, zou het zo maar eens kunnen dat dat binnen in een veelgebruikt bedrijfspand met sterke verbinding opslag verholpen is. Dit is natuurlijk geen echte oplossing, want eenmaal thuis zal je apparaat hetzelfde probleem houden. Als de specialist echter thuis langskomt, staat alles klaar zoals jij het gebruikt. Handig hè!


Voordeel nummer drie: je hebt alles bij de hand


Nog zoiets. We hebben al talloze klanten geholpen die tijdens de afspraak toch even moeten controleren of ze hun wachtwoorden nog wisten. En dat is logisch! Ie-de-reen vergeet weleens wat. Het mooie is, wij zitten er voor je bij. Als jij een boekje hebt waarin je alles opschrijft, dan pak je die meteen uit je lade. Als je ergens op een afspraak was geweest, was je dat boekje misschien wel helemaal vergeten! Nu schrijven wij met alle plezier alles netjes en gedocumenteerd op, uiteraard op een gratis Quicks™ wachtwoordformulier als dat handig blijkt te zijn.


Goed, hopelijk heb je na het lezen een beetje een beter beeld van wat de voordelen zijn van computerhulp thuis. Spelen er bij jou computerproblemen? Of wil je je laten adviseren? Dat is hét moment om eens contact met ons op te nemen.


Doen hè!

6 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven