Zoeken

Welke moet ik kopen: AirPods of AirPods Pro?Kiezen. Alles draait tegenwoordig om kiezen. Maar soms valt dat niet mee. Welke AirPods passen er bijvoorbeeld bij jou? Vandaag proberen we je aan de hand van een kleine uitleg toch iets verder te helpen

Prijs

We kunnen hier natuurlijk mee afsluiten of mee beginnen. Wij beginnen er lekker mee. De normale AirPods kosten €149,- en de - Pro variant €235. Dat is een duidelijk verschil, maar staat nog in verhouding. Uiteraard koop je, wanneer je krap bij kas zit, liever de AirPods, omdat ook die al volstaan. Of het verschil klein genoeg is om voor de Pro te kiezen, lees je in de volgende stukjes.

Geluid

Het geluid van de AirPods Pro en de noise cancelling zijn natuurlijk wel next-level. Dat moet je niet vergeten. Ben jij dus een kritische muziekliefhebber, neem dan zonder enige twijfel de Pro’s. Er gaan altijd wel mensen een duidelijk verschil horen tussen beiden, maar als je nou wat minder hebt met muziek, heb je aan de normale misschien wel genoeg. Dat is even afwegen wat je belangrijk vindt.

Ontwerp

Het ontwerp en daarmee de pasvorm van de Pro past over het algemeen beter in je oren, omdat je de ear-tips kunt vervangen in één die beter past. Deze krijg je meegeleverd. Ben je echter heel tevreden met de pasvorm van de EarPods (met draadje), dan weet je wat je moet doen: bestel gewoon de normale AirPods.

Batterij

In principe hebben beide modellen zo’n 4,5 uur aan luistertijd, maar de noise cancelling functie van de Pro zorgt ervoor dat de luistertijd aardig vermindert. Het is dus even kiezen tussen kwaliteit of kwantiteit.

Goed, uiteindelijk moet je natuurlijk doen wat je zelf het beste lijkt. Heb je wat meer te besteden, is de keuze voor velen duidelijk. Maar ook de normale AirPods bevallen veel klanten goed.

2 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven