Zoeken

5 Fouten die je als Apple-gebruiker nooit moet maken!


''Apple apparaten zijn veel te duur''. Het is iets wat we vaak horen. Maar, of je de iPhone en Macbook nou betaalbaar vindt, of niet, één ding staat vast: je kunt er met zo’n prijs maar beter goed gebruik van maken, en deze fouten voorkomen… Vind je de huidige iPhones sowieso te duur? Dan kun je ook een budgetmodel kopen, zoals deze Refurbished iPhone uit 2020 vanaf €359.


Gebruik geen webcam cover


Mensen gaan er geregeld de fout mee in. Apple’s Macbook schermen zijn ongelofelijk fragiel. De meeste webcamcovers zijn daarentegen ontzettend harde, lompe schuifjes die met gemak een barst veroorzaken in je dure Apple display. De oplossing? Een dun laagje tape doet wonderen. Maar als je echt veilig wil zijn, is eigenlijk alleen de echte oplossing: inkleuren met een permanent marker - al komt die overduidelijk wel met een flink nadeel; je kunt hem ook zelf nooit meer gebruiken.


Pas op, want stof is je grootste vijand


Regelmatig zien we mensen met iPhone-oplaadpoorten vol stof en vastzittende Macbook toetsen omdat ze zich niet bewust zijn van stof rondom hun toetsenbord. Pas daar heel goed mee op! Stof onder je toetsen is killing voor de de schanieren van je toetsenbord (lees hier waarom ) en als het in de oplaadpoort komt, wil je apparaat vaak helemaal niet meer opladen. Probeer dat dus te voorkomen!


Pas op die accu!


Sommige mensen gebruiken met alle gemak zomaar een andere oplader voor hun apparaat. Ze pakken bijvoorbeeld hun Macbook oplader en stoppen deze in een ander USB-Capparaat in de gedachte hem lekker snel te kunnen laten opladen.


Kijk, de gedachte an sich is slim, maar de uitvoering zorgt voor grote problemen. Een te sterke adapter is niet goed voor je apparaat. Daarom moet je altijd erg goed uitkijken met dat soort dingen. Zéker als je lang met je apparaat wil doen. Wil je wel de passende accesoires kopen voor je apparaat? Kijk dan even bij ons aanbod!


Geen gebruik maken van de 50GB iCloud opslag


Nog zoiets wat wij vaak zien: mensen die problemen ervaren met hun iCloud geheugen, maar te beroerd zijn hem te upgraden. Als je de BTW af kan trekken, is dat, schrik niet slechts €9,84 (!) per jaar. Voor dat geld neem je waarschijn iedere week boodschappen mee die overbodig zijn. Trek voor jezelf de conclusie en kies voor datgene waar je profijt van hebt. Want voor dat geld is het écht zonde om te balen van te weinig opslag. Geen idee hoe ‘t werkt? Vraag onze hulp.


Denken dat Apple apparaten te duur zijn, en daarom overschakelen naar Windows of Android


Ook deze laatste opmerking is voor ons eentje die we graag kwijt willen. Want, hoewel we veel over Apple schrijven, is het heus niet zo dat we nooit met Windows en Android in aanmerking komen. Vaak zijn deze gebruikers negatief over Apple, met name over de prijs ervan. Begrijpelijk, want nieuwe producten zijn vaak erg duur, maar tegelijkertijd is de gedachte onnodig. Refurbished en oudere apparaten zijn namelijk helemaal niet zo duur. Een refurbished iPhone X bijvoorbeeld, is tegenwoordig al beschikbaar vanaf €399, terwijl de aanvankelijke adviesprijs maar liefst meer dan €1.000 bedroeg. En nog steeds is de X een goed apparaat. ‘t Is maar dat je het weet ;)


Genoten van dit artikel? We zijn benieuwd naar je feedback!

Geef je tips voor via info@vdbtechnologie en ontvang 30 procent korting op onze accessoires!


39 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven