3.png
Nieu (1).png

De plek waar service

geen stopwoordje is.

1.png

Wat is VDB?

2.png

VDB Technologie is een technologiebedrijf dat zich richt op de service die ze bij haar producten levert. We zijn gespecialiseerd in een aantal productgroepen. Zo verkopen we refurbished iPhones, iPads en routers. Die zijn goed voor het milieu en klimaat. Naast deze producten bieden we je ook de accessoires voor je apparaten en kunnen we je voorzien van PC hulp. ​

Ons verhaal

Al op zijn dertiende verkocht oprichter Laurens van den Berg Samsung headsets aan vrienden en familie. Hij vond het ge-wel-dig. Veel verdiende zoiets natuurlijk nog niet, maar het was het begin van een lange reis ondernemen in de electronica. We vertellen je er graag over. Je leest het volledige verhaal hier.

1.png
2.png

Kernwaarde 1: uitmuntende service

We hoeven hier wat ons betreft geen mega-lang verhaal op te houden. Daar zit jij natuurlijk ook niet op te wachten. Bij onze VDB-takken verzorgen we jouw bestellingen en dienstverlening tot in de puntjes. Dat is onze core-business, waar we voor zijn opgericht dus.

Kernwaarde 2: duurzaamheid

Duurzaamheid is hot. Er wordt veel over gesproken. Maar wij willen niet zomaar een nieuw ''duurzaam'' product lanceren. Nieuwe producten zijn vaak namelijk helemaal niet zo duurzaam. We willen ons gewoon richten op het vervangen wat al bestaat. Van vervuilend naar duurzaam. Zo maken we de economie circulair.

Correspondentieadres

Uilenstede 252

1183AR, Amstelveen

Vestigingsadres

Jonkheer van Sandberglaan 41

3849 PW, Hierden

Contactgegevens

06 28 66 59 44

info@vdbtechnologie.nl

Belangrijke informatie.

Bedrijfsgegevens.

NL84 KNAB 0404 3474 52

77974328

NL003266526B02

Refurbished? Keurmerk.

Klik voor meer informatie.

quality certified refurbished keurmerk t