Computerhulp op afstand

Iedereen heeft weleens problemen met z'n computerapparaten. Denk bijvoorbeeld aan een e-mailaccount waarop niet valt in te loggen, een wachtwoord dat je vergeten bent of een programma dat niet meer werkt. Heb je zo'n vraag, of heb je andere problemen met je apparaten? Laat ons er even naar kijken.

Apparaten waarbij hulp aangeboden wordt: Apple Mac apparaten, Windows apparaten (laptops en PC's), iPhones en andere smartphones, iPads, printers en accessoires

Laurens helpt je, ook online.

Binnen Van den Berg Technologie staat de eigenaar, Laurens van den Berg, ook via ZOOM voor jou als klant klaar. Sinds 2019 helpt hij mensen die met een computerprobleem zitten in de regio van Harderwijk Het afgelopen jaar was dit soms lastig, vanwege alle restricties om het Corona-virus terug te dringen. Om dit op te lossen, hebben we een digitaal systeem opgezet om je bij al je problemen te helpen.

Veilig achter je eigen bureau.

Computerhulp kan zeker bij een onpersoonlijke benadering al snel erg belerend en ongemakkelijk aanvoelen. Dit is nog meer het geval wanneer je elkaar niet fysiek ziet. Daar hebben we wat voor. Een goed werkend procedure zodat jij online computerhulp niet als een hindernis, maar als een voordeel gaat zien.
 

Toevoeging betreffende het Corona-virus

Sommige problemen vereisen nou eenmaal een fysiek bezoek. Uiteraard is dat ook tijdens de uitbraak van het Corona-virus nog mogelijk. Let er in dat geval wel extra op dat ook u een mondkapje draagt en we samen proberen op 1.5 meter afstand van elkaar te blijven. Dit is grofweg twee keer de lengte van een uitgestrekte arm.

Precies even betaalbaar als fysiek.

Onze prijzen zijn ingesteld op consumenten en kleinere bedrijven. Daarom vragen we geen schreeuwend hoge uurprijs, maar een eerlijk tarief.

Het uurtarief voor particulieren is €20,- incl. BTW

Het uurtarief voor bedrijven is €25,- incl. BTW

De voorrijkosten bij online computerhulp bedragen €0,-

Apparaten waarbij hulp aangeboden wordt: Mac apparaten, Windows apparaten (laptops en PC's), iPhones, iPads, printers, accessoires. Apparaten waarbij hulp aangeboden wordt: Mac apparaten, Windows apparaten (laptops en PC's), iPhones, iPads, printers, accessoires

Hoe werkt het?

Uw beeldscherm.

Zo weet je wat je kunt verwachten.

De groene knop.

Gebruik deze knop om Laurens mee te laten kijken.

Behoud zelf de controle.

Laurens geeft aanwijzingen, maar u bent nog steeds de baas over het apparaat. Zo houden we het ook online veilig.

De webcam.

Praat ondertussen gemakkelijk met videobeeld.