Iedereen heeft wel eens een computerprobleempje: een e-mailadres waarop niet valt in te loggen; een wachtwoord dat vergeten is of een

programma dat niet werkt zoals u wilt. Wij helpen u graag bij dat soort problemen en komen graag bij u langs om met alle rust het probleem

door te nemen.

Prijsindicatie

De kosten van de hulp of les worden gerekend per uur. Voor één uur werk wordt slechts €20,- voor bedrijven en €15,- voor particulieren gerekend en dit kan na afloop van het hulp- of lestraject worden afgerekend. Voor de betalingsmogelijkheden zoals ASN - en Rabobank betaalverzoeken, kunt u natuurlijk altijd ons verkoopbeleid bekijken.

Indien gewenst ontvangt u gratis van ons een kostenoverzicht. Bovendien gaat hulp en les dikwijls gepaard met het opstellen van een document waarin u alles na kunt lezen. Zo komt u nooit weer voor hetzelfde probleem te staan.

Mocht u een vraag hebben over een probleem, kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opzoeken. Voor een mail of telefoontje wordt dus nooit geld gevraagd.

U kunt uw vraag zowel via de mail als via een oproep stellen. De voorkeur gaat uit naar een e-mail via het formulier. Mocht u toch willen bellen, ga dan naar de contact-pagina. 

Vrijblijvend contact opnemen
Kruis aan wat van toepassing is

© 2020

Van den  Berg Technologie is een Nederlandse onderneming.

Door actie te ondernemen aan de hand van deze website, gaat u akkoord met de het

Verkoopbeleid en de Algemene Voorwaarden.