Berg%2520zwart_edited_edited.png

Iedereen heeft weleens problemen met z'n computerapparaten. Denk bijvoorbeeld aan een e-mailaccount waarop niet valt in te loggen, een wachtwoord dat je vergeten bent of een programma dat niet meer werkt. Heb je zo'n vraag, of heb je andere problemen met je apparaten? Laat ons er even naar kijken.

Computerhulp

computerhulp

Apparaten waarbij hulp aangeboden wordt: Apple Mac apparaten, Windows apparaten (laptops en PC's), iPhones en andere smartphones, iPads, printers en accessoires

Wie en wat?

Binnen Van den Berg Technologie staat de eigenaar, Laurens van den Berg, met alle liefde voor je klaar als het om computerhulp gaat. Sinds 2019 helpt hij mensen die met een computerprobleem zitten in de regio van Harderwijk. Dit varieert van ouderen die nog nooit een smartphone gebruikt hebben, tot jongeren die hun nieuwe iPhone willen instellen. Je kunt het zo gek niet bedenken: alle problemen komen langs. bel dus gerust als je merkt dat je printer het begeeft of je je wachtwoorden kwijt bent.

Laurens wil er altijd wel even naar kijken.

Waar?

Computerhulp kan zeker bij een onpersoonlijke benadering al snel erg belerend aanvoelen. Je geeft immers aan dat je iets niet helemaal begrijpt! Om dit te verhelpen, komen wij gewoon bij je aan de keukentafel zitten. Zo houden we de hulp lekker laagdrempelig.

Toevoeging betreffende het Corona-virus

Zolang de 1,5-meter maatregel van kracht is, houdt ook Van den Berg Technologie zich aan die regel. Uiteraard is het niet mogelijk een afspraak in te plannen wanneer u merkt dat u symptomen heeft en proberen we de meeste hulp op afstand te geven. Neem hierin zelf ook het voortouw, door bijvoorbeeld een Quicks™ Guide aan te schaffen over het onderwerp van je vraag.

Wat kost me dat?

De prijs van computerhulp wordt bij Van den Berg Technologie berekend aan de hand van verstreken uren werk.

 

Het uurtarief voor particulieren is €20,- incl. BTW

Het uurtarief voor bedrijven is €25,- incl. BTW

Voorrijkosten van slechts €5,- incl. BTW per reiskwartier

Apparaten waarbij hulp aangeboden wordt: Mac apparaten, Windows apparaten (laptops en PC's), iPhones, iPads, printers, accessoires. Apparaten waarbij hulp aangeboden wordt: Mac apparaten, Windows apparaten (laptops en PC's), iPhones, iPads, printers, accessoires